Felújítási információk

2018. október 29. – Az ütemterv folyamatos aktualizálásával zajlik a Budaörsi Egészségügyi Központ Kossuth Lajos utcai épületének korszerűsítése. Az átépítés miatt továbbra sem marad el szakrendelés.

A munkálatok nemrég lezárult első szakaszában a páciensek által használt mellékhelyiségek újultak meg a budaörsi szakrendelő épületében. Most a személyzeti mosdók renoválásán van a sor, zajlik továbbá a központi fogadótér átalakítása is – a betegirányítók ideiglenesen a korábbi büféhelyiségből végzik munkájukat.

Gépészeti korszerűsítés is folyik az épületben: jelenleg a légtechnikát szerelik be a folyosókra. Zajjal járó tevékenységről van szó, ezért ezeket a munkálatokat hétvégéken végzik az építők.

A szakrendelések zavartalanul üzemelnek. A pácienseket érintő tartós változás, hogy a fogászati panorámaröntgen a fogorvosi rendelő mellől a többi röntgenberendezés mellé, a folyosó túloldalán található röntgenosztályra költözött át a földszinten.

Október 15-étől a szakrendelő korszerű informatikai rendszer használatára tért át. A hardveres és szoftveres átállás zökkenőmentesen zajlott, a programot használó dolgozók betanítása megtörtént. A páciensek az adminisztráció esetenkénti lassulását tapasztalhatják mindaddig, amíg az új szoftver használata rutinszerűvé válik a kezelő személyzet számára.

A felújítással és az egyéb változásokkal kapcsolatban az intézetvezetés továbbra is folyamatosan tájékoztatni fogja a rendelőt felkereső pácienseket, az előforduló kényelmetlenségekért a budaörsiek türelmét és megértését kéri.