Hétvégi gyermekorvosi ügyelet indul Budaörsön

2019. augusztus 30. – Hétvégi gyermekorvosi ügyelet indít a Budaörsi Egészségügyi Központ. 2019. szeptember 1-jétől szombati és vasárnapi napokon immár gyermekorvos is készenlétben áll a budaörsi szakrendelő orvosi ügyeletén, hogy fogadja a sürgős ellátásra szoruló ifjú pácienseket Budaörs és Törökbálint területéről.

Szeptember elejétől a felnőttellátás mellett hétvégi gyermekorvosi ügyelet is működik a Budaörsi Egészségügyi Központ Kossuth Lajos utca 9. szám alatti főépületében minden szombaton és vasárnap, valamint egyéb ünnepnapokon reggel 8 és délután 6 óra között. A szolgáltatás feltételeit a szakrendelőt üzemeltető Jump Consulting Kft. saját erőből biztosítja.

A hétvégi gyermekorvosi ügyelet javítja a családok biztonságérzetét, egyszerűbbé teszi az életet, ha a gyerekkel a pihenőnapok valamelyikén kell sürgősen orvoshoz fordulni. „A tanévkezdés mindig újabb nekirugaszkodás a családok életében, mi most ezzel az országos szinten is ritkaságszámba menő háttérszolgáltatással tudunk hozzájárulni az itt élő gyerekek és szüleik kényelméhez” – mondja Zsákai Zoltán, a Jump Consulting vezetője.

A hétvégi gyermekorvosi ügyeleti ellátást – a felnőttügyelethez hasonlóan – Budaörs és Törökbálint lakosai vehetik igénybe. Az orvosi ügyelet telefonszáma 06 23 440 020.