Labordiagnosztikai szolgáltatót váltott a Budaörsi Egészségügyi Központ

2022. augusztus 1. – Augusztustól már nemcsak a térítéses, hanem a közfinanszírozott laborvizsgálatokat is a Spektrum-Lab végzi a budaörsi szakrendelőben. Időpontot foglalni új címen és telefonszámon lehet. Az intézmény zökkenőmentes váltást ígér.

2022. augusztus 1-jétől a közfinanszírozott mintavételezéses labordiagnosztikai szolgáltatásokat a Budaörsi Egészségügyi Központ számára a Spektrum-Lab Diagnosztikai Kft. végzi. A mintavétel, illetve a minták leadása a szokott rendben és változatlan helyen, a Kossuth utca 5. alatti épületben történik.

A labor igénybevételéhez továbbra is kötelező időpontot foglalni, de ezt már az új szolgáltató internetes oldalán vagy munkanapokon 9 és 11 óra között a +36 70 657 6734-es telefonszámon lehet megtenni.

Azokat a pácienseket, akik még a régi szolgáltatónál, a Synlab Hungary Kft.-nél foglaltak időpontot augusztusra vagy későbbre, a labor fogadni fogja. Az átfedés miatt augusztus első napjaiban a forgalom átmenetileg megnőhet – az intézmény a páciensek türelmét és megértését kéri.

A szolgáltatóváltás a térítéses vizsgálatok esetében már június végén megtörtént. A Budaörsi Egészségügyi Központban térítéses vizsgálatra jelentkezők a szolgáltató listaáraihoz képest 15 százalékos kedvezményt kapnak. Az akció visszavonásig érvényes.