Országos érdekeltségű cég vállal szerepet a budaörsi egészségügyben

2020. október 28. – Szakmai befektető vette át a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető Jump Consulting Kft. irányítását. A TritonLife szerepvállalása a pénzügyi stabilitást és a színvonal további emelésének lehetőségét jelenti a budaörsi egészségügy számára. Az intézményben a munka változatlan mederben folyik tovább – ígéri a szakrendelő régi-új vezetője, Zsákai Zoltán.

Magyarország dinamikusan fejlődő egészségügyi magánszolgáltatója, a TritonLife-csoport többségi tulajdont szerzett a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető Jump Consulting Kft.-ben – jelentették be az akvizícióban érdekelt felek 2020. október 27-én. Zsákai Zoltán, a Jump Consulting korábbi többségi tulajdonosa folytatja ügyvezetői tevékenységét.

„Az üzemeltető cégben történt váltás új távlatokat nyit a budaörsi egészségügy számára – mondta el a régi-új vezető. – A járóbeteg-ellátásra vonatkozó tízéves feladatellátási szerződésünk, amit a budaörsi önkormányzattal kötöttünk, természetesen továbbra is él; feladataink ellátását a megszokott rendben, a bevált szakembergárdával folytatjuk. Sürgősségi és hétvégi gyermekorvosi ügyeletünk is zavartalanul működik, amiképpen egynapos sebészeti részlegünkön is folytatódnak a tervezett műtétek” – erősítette meg Zsákai Zoltán.

Ami a jövőt illeti, dr. Fábián Lajos, a TritonLife társtulajdonos elnöke kiemelte: az intézmény ellátási területén élő budaörsi és herceghalmi lakosok mostantól szélesebb szakmai bázishoz férnek hozzá, hiszen a csoport kórházaiban és kiválósági központjaiban további szakmák, szakemberek, keresztkonzultációk, másodvélemények válnak elérhetővé számukra.

A TritonLife fővárosi és vidéki fekvő- és járóbeteg-ellátó intézményeket üzemeltető integrált magánegészségügyi szolgáltató. A Róbert Magánkórház mellett két nagy járóbeteg-klinikát is működtet Budapesten jó kihasználtsággal, Debrecenben pedig a közelmúltban kezdte meg tevékenységét a TritonLife Magánkórház. „A Jump Consulting harmonikusan illeszkedik csoportunk portfóliójába: a Budaörsi Egészségügyi Központ hosszú ideje nyújt közösségi járóbeteg-ellátást, emellett egynapos sebészetén jelentős számban végeznek műtéti beavatkozásokat” – emelte ki Fábián Lajos, külön megemlítve, hogy az akvizíciót megelőző átvilágítás megerősítette: a Budaörsön dolgozó orvosok kiválóan látják el feladatukat. Szakértelmükre és munkájukra ezért az új tulajdonos is számít.