Részt veszünk a budaörsi rendelő üzemeltetésére kiírt versenypárbeszédben

2017. május 8. – A Jump Kft. a Budaörsi Egészségügyi Központ ideiglenes üzemeltetőjeként részt veszt a Budaörs városa által kezdeményezett közbeszerzési eljárásban. 

Budaörs város önkormányzata mint ajánlatkérő 2017. április 12-én közbeszerzési eljárást indított „Közfinanszírozott járóbeteg-szakellátás” elnevezéssel a Budaörsi Egészségügyi Központ üzemeltetésére. A közbeszerzés tárgya: „közfinanszírozott járóbeteg-szakellátási feladatok, valamint alapellátásként iskola-egészségügyi ellátás, foglalkozás-egészségügyi alapellátás és központi ügyeleti szolgálat működtetése az önkormányzattal kötött feladatellátási szerződés keretében”. A közbeszerzési eljárás fajtája „versenypárbeszéd”, a részvételi jelentkezés határideje 2017. május 11-e.

A Jump Kft. 2016 novemberében átmeneti jelleggel, a közbeszerzési eljárás lebonyolításáig vállalta a budaörsi rendelő üzemeltetését, miután a feladatot addig ellátó Europ-Med Kft. és az önkormányzat együttműködése ellehetetlenült. Az eltelt időben az akut pénzügyi válság megoldásán túl a műszerpark korszerűsítésével és szervezeti átalakításokkal sikeresen stabilizáltuk, illetve fejlesztettük az ellátást: korszerűsítettük a betegirányítást, rövidítettünk az előjegyzési időkön, új orvosi műszereket szereztünk be. 

Célunk, hogy a megkezdett munkát hosszú távú feladatellátási szerződés keretében folytatva megőrizzük a kiváló orvosgárdát, emeljük a szolgáltatási színvonalat, korszerűsítsük az eszközparkot, és elkötelezett egészségügyi személyzettel biztosítsuk a budaörsi és a környéki lakosság egészségügyi ellátását, a beteg emberek gyógyulását a szakrendelések minél szélesebb körében.