MUNKATÁRSAINK

Berta Nóra Olga

Pszichológus

Frissen diplomázott klinikai és egészségpszichológia mesterszakos hallgató, széleskörű szakmai és gyakorlati ismeretekkel. Az ELTE-n megszerzett alapdiplomám után, Angliában folytattam a tanulmányaimat klinikai és egészségpszichológia szakirányon. Szakdolgozatomat az autoimmun betegségek, a betegek arról alkotott szubjektív elképzelései és a megküzdés témakörében írtam. Továbbá, egy helyi post-stroke önsegítő csoportban vettem részt, ahol a páciensek betegségélményéről és a mindennapokban való életvezetésről tartottunk csoportos foglalkozásokat. Tanulmányaim alatt számtalan kiváló szakemberrel volt alkalmam együtt dolgozni, tanulni tőlük. Mindezen tapasztalatok és élmények formálták a szemléletemet és fordították a figyelmemet, a klasszikus életvezetési tanácsadás mellett, a szomatikus páciensek pszichés támogatása felé.

Dr. Ábel TatjánaÁltalános Orvosi diplomáját 1990-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte. Belgyógyász, diabetológus, lipidológus szakorvos. 1990-99 között a SOTE III. Belklinikáján dolgozott. 2000 óta az OGYK anyagcsere ambulanciáján, majd megszűnése után a Honvéd Kórház belgyógyászati szakrendelésén dolgozik, főorvosként. Rendszeresen ír szakmai lapokban cikkeket, és tart továbbképző előadásokat háziorvosok és szakorvosok részére. 2010 óta ismét tanít és vizsgáztat a Semmelweis Egyetemen az Egészségtudományi karon. Egy könyvet és 7 könyvfejezetet írt, az egyiket angol nyelven. 2004-ben jelent meg az általa írt betegeknek szóló tájékoztató szív és érrendszeri betegségekről. PHD képzésen vesz rész, amelynek témája kettes típusú diabetes megelőzésével kapcsolatos. Tagja a Magyar Atherosclerosis Társaságnak, a Magyar Belgyógyász Társaságnak, a Magyar Hypertonia Társaságnak, a Magyar Diabetes Társaságnak, a Magyar Májkutatási Társaságnak és a Magyar Kardiológusok Társaságának. Intézetünkben 2005. augusztus 1-től dolgozik.

Dr. Al Droubi Husni

sebészet, traumatológia

1949. október 12-én Homsban születtem.
1975-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetemen avattak orvossá.
1979-ben általános sebészetből, 1984-ben traumatológiából szakvizsgáztam Budapesten.
1987-1996 között a Korányi Sándor Egészségügyi Szakközépiskolában részt vettem a nővérképzésben, sebészeti tantárgy óraadóként.
1996-tól Sebészeti - Traumatológiai Osztályon Osztályvezető főorvosként vezettem a a Sebészeti Osztályt, ahol általános sebészet mellett traumatológiát és egynapos sebészetet, valamint járó betegellátást is irányítottam.Tagja vagyok a Magyar Sebész Társaságnak, a Magyar Traumatológia Társaságnak és a Magyar Orvosi Kamarának.
A magyar nyelven kívül az arab nyelv mellett az angolt is beszélem.

Sebészeten belüli szolgáltatások:
-sérv sebészet (lágyék, hasfali) nyitott és laparoscopos megoldással
-bőr és bőr alatti elváltozások plasztikai sebészeti megoldása
-visszérbetegség és lábszár fekélyek kezelése
-epe sebészet
-végbél betegségek sebészi kezelése

Traumatológián belül:
-egynapos traumatológiai sebészet
-kéz alagút szindróma minimális behatolással való sebészeti ellátása
-térd és váll konzervatív és arthroscopos kezelése

Dr. Bakó Emese

aneszteziológus

Államvizsga után a Szt. István kórházban  dolgozott, 1995-ben jeles eredménnyel szakvizsgázott aneszteziológiából.1993-1996-ig az OSEI Aneszteziológiai Osztályán dolgozott, majd 1996-tól az Ortopédiai Klinika egyetemi tanársegédje lett

Dr. Balgha Valéria

gasztroenterológus

A Budaörsi Egészségügyi Központban 2012. novemberében kezdem meg tevékenységemet.

Dr. Bálint Beáta

ultrahang

Radiológiából 1984-ben tett szakvizsgát. Jelenleg adjunktusként dolgozik a Budai Irgalmasrendi Kórház Radiológiai Osztályán, ahol a kórház profiljából adódóan nagyszámú izületi ultrahang vizsgálatot végez, Intézetünkben 3 éve dolgozik.. Hasi, mozgásszervi, érrendszeri color Doppler, pajzsmirigy és emlő UH vizsgálatokat végez.

Dr. Balogh Katalin

Gyermek pulmonológus

Dr. Balogh László

Fül-orr-gégész

A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végzett 1990-ben. Tanulmányai befejezése után a Szent László Kórház Fül-orr-gégészeti osztályán helyezkedett el, ahol a mai napig dolgozik. Szakképesítését 1994-ben szerezte. 1998 óta dolgozik a Budaörsi Egészségügyi Központban, másodállásban, ahol heti két alkalommal rendel. Kórházi háttere biztosítja a folyamatos betegellátást, mert a kórházi kezeléseket, illetve műtéteket is el tudja vállalni.
Jelenleg a gyermek fül-orr-gégészeti szakvizsgára készül. Fő érdeklődési területei az orr- és melléküregek valamint a középfül betegségei, továbbá a már népbetegségnek számító allergiás rhinitis (szénanátha). A fenti témákból szakmai fórumokon több előadást tartott, illetve bel-, és külföldi továbbképzéseken és tanulmányutakon vett részt.

Dr. Bánffy Krisztina

aneszteziológus

Munkahelyek: 1986-1991: Szent István Kórház - Központi Aneszteziológiai és Intenzív Osztály 1991-1998: Fővárosi Madarász utcai Gyermekkórház - Aneszteziológiai és Intenzív Osztály 1998-tól: Telki Kórház - aneszteziológia és gyermekgyógyászat 2004-től: Budaörsmed.  Egynapos Sebészeti Részleg - aneszteziológia

Dr. Bánfi Gergely

urológus

2006 óta a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának tanársegéde. A Magyar Urológus Társaság és a nemzetközi Endourológiai Társaság tagja. Érdeklődési területe az urológiai daganatok sebészi kezelése, a férfi külső nemi szervek műtétei, a merevedési- és fertilitási zavarok és vizeletcsepegés kezelése, a húgyúti gyulladások gyógyítása....

Dr. Beke Zsuzsanna

Fül-orr-gégész

1978-ban érettségiztem a Teleki Blanka Gimnáziumban angol szakon.
1979-ben 1 évig egyetem előtt az Országos Kardiológiai Intézet szívsebészeti postoperatív őrzőjében dolgoztam.
1979-ben vettek fel a SOTE Általános orvosi szakára. A 6.évben mentőtisztként is dolgoztam.
1984-ben a Szent Imre Kórházba kerültem, 5 év múlva fül-orr-gégészetből szakvizsgáztam.
1993-tól a XI. kerületi Fehérvári úti szakrendelő fülészetén rendeltem.
Jelenleg Budaörsön, Biatorbágyon, szakrendelőben dolgozom a fül-orr-gégészeten.
1992-ben akupunktúrából vizsgáztam az Orvostovábbképző Intézetben, majd 14 évig az ORMOS Intézetben akupunktúrás szakorvosként dolgoztam.

Jelenleg magánrendelőben is dolgozom, ahol akupunktúrás kezeléseket, Proetz kezelést végzek, és Orvosi kollagén terápiát alkalmazok.

Dr. Berkes Klára

diabetológus

1991-ben belgyógyászatból, majd 1997-ben haematológiából szakvizsgáztam jeles eredménnyel. 2004-ben az MDT diabetológus orvosa minősítést szereztem meg. 1992-1997. júliusáig a Budai MÁV Kórház Belgyógyászati osztályán dolgoztam, emellett 2006-ban akkreditált diabetes ambulantiánkat vezettem. 2007. július 1. óta a Szent Ferenc Kórház Belgyógyászati Osztályán és Diabetes Ambulantiáján dolgozom.

Dr. Bódi Mária

Kardiológus

Dr. Boha Katalin

Pszichiátria

Tanulmányok: 1967-1975 Soproni úti Angoltagozatos Általános Iskola Budapest,XI. 1975-1979 Szinyei Merse Pál Gimnázium- Angol tagozat
Budapest,VI.
1979-1985 SOTE Általános Orvosi Kar -általános orvosi diploma
1990 Neurologia Szakvizsga,Budapest
1994 Pszichiátria szakvizsga,Budapest
Munkahelyek: 1985-2007 BM Központi Kórház Neurologiai Osztály és Szakrendelés,Budapest,VII. 2001 óta Törökbálint Tüdőgyógyintézet Idegszakrendelés
2005 óta folyamatosan Neurologia és Psychiátria Magánrendelés
Érdeklődési kör : -holisztikus gyógyitás,természetes gyógymódok,fülakupunktura,geriátria

Dr. Brenda Zsolt

sebész

MUNKAHELYEK, GYAKORLATOK
1997-től Szent Lázár Kórház Salgótarján Sebészeti Osztály
2003-2004 Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinika Gastroenterologiai Osztály
2004-2005 Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinika

NYELVISMERET
angol középfokú nyelvvizsga

Dr. Buzay Ilona

Foglalkozás egészségügy

Dr. Csákányi László

Ortopédus

Dr. Cseh Júlia

Pszichiáter

Dr. Csupor Emőke

belgyógyász, endokrinológus

Kitüntetések:
2001. Semmelweis Egyetem Doktori Iskola Ph.D. Tudományos Napok-"Kimagasló tudományos munka"
2002. Egészségügyi, Szociális és Családügyi Miniszteri Dicséret
2013. "Astellas-díj - Az év orvosa 2012"


Szakképesítések:
1985-Belgyógyászati szakvizsga
1992-Endokrinológiai szakvizsga
1997-Háziorvosi szakvizsga
2010-Egészségügyi szakmenedzser
2011-2012-Szonográfus képzés

Dr. Dobos István

Nőgyógyász

Dr. Fain András

Fül-orr-gégész

Dr. Ferencz János

traumatológus

Az Országos Baleseti Sebészeti Intézetben 1973 és 1986 között, ahol gyógyító, oktató és tudományos munkában egyaránt részt vett. 1985-ben adjunktusi kinevezést kapott. A Szent János Kórház Baleseti Sebészeti Osztályán, 1986 óta részlegvezetőként és ügyeletvezetőként dolgozik. Jelenleg osztályvezető helyettes főorvosként végzi munkáját. Az elmúlt években német és osztrák tanulmányutakon és szakirányú továbbképzéseken, tanfolyamokon vett részt. Hazai és nemzetközi kongresszusok aktív résztvevője. Számos közlemény és előadás szerzője, társszerzője. Nyelvismerete: német. Intézetünkben a baleseti sebészeti szakrendelésen látja el a betegeket.

Dr. Förhécz Zsolt

kardiológus

Dr. Gamal Eldin Mohamed

sebész, proctológus, gasztroenterológus

1949.  július 24-én születtem a szudáni El-Obeid-ben. Orvosi diplomámat 1977-ben szereztem meg a Budapesti Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 1982-ben tettem le a sebészeti szakvizsgát, majd 1989-ben megszereztem a gastroenterológiai szak vizsgát is. 1993-ban szerztem meg a PhD minősítésem (Magyar Tudományos Akadémia) és az orvostudomány kandidátusa lettem. 1997 óta foglalkozom proktológiával.

Dr. Garcia Jozé Alonzo

sebész

1977-bebn végzett a Szemmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.1982-ben sebészetből szakvizsgázott.1977-től a OGYKI I. sz. sebészeti klinikáján dolgozik.
1990-ben endoscopos tanfolyamot végzett.

Dr. Geiger Katalin

Gyermek pulmonológus

Dr. Gombos Katalin

Szemész főorvos

1987-ben a Semmelweis Orvostudomány Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem Általános orvosi diplomát. Ebben az évben egy évig az Esztergomi Városi Kórház szemészeti osztályán dolgoztam osztályos orvosként.
1988-ban férjhez mentem, két lányom született Fanni és Kinga. Családommal 2000-óta immár saját házunkban lakunk Kamaraerdőn.

Dr. Gulyás ZsuzsannaDiploma:

Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Szakvizsga:

 • Fog és Szájbetegségek Szakorvosa
 • Fogszabályozó Szakorvos
 • Konzerváló fogászat és Fogpótlás Szakorvosa

Szakmai profil:

 • Esztétikai és fogmegtartó fogászat
 • Fogszabályozás és gyermekfogászat
 • Fogpótlások

Tagja:

 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Fogorvosok Egyesülete
 • Ortodontiai Társaság
 • Parodontológiai Társaság
 • Fogpólástani és Protetikai Társaság
 • Implantológiai Társaság

Dr. Hamvas Antal

urológus

1973-ban tett urológiai szakvizsgát, majd 1984-ben nephrológiai képesítést szerzett 1995-ben a orvostudományok kandidátusa lett.Az egyetemi diploma megszerzése óta a Urológiai Klinikán dolgozott. Jelenleg a vizeletinkontinenciával foglalkozó szakambulanciát vezeti.
Fő szakterülete: uroonkológia, vesekövesség,vizeletinkontinencia.

Dr. Han Kinga

Addiktológus

Dr. Hegedüs Tibor

Nőgyógyász

Dr. Hehl István

Ortopédus, térd specialista

Dr. Janecskó Mária

aneszteziológus

Külföldi tanulmányutak 1966 – 1994 között: Charitee Berlin, Saarbrückeni Egyetem, Johannes Guteberg Universitat , Montefiori Hospital-New York, Mount Sinai Medical Center-New York, Royal Infirmary-Bristol, Mayo Clinic-Rochester.
Meghívott előadó: Georg August Universitat-Göttingen
1983 óta vesz részt a szakorvos-képzésben, továbbképzésben, valamint a nővér-és asszisztens képzésben  / Semmelweis Egyetem / Gradualis és postgraduális előadásokat tart magyar, angol és német nyelven a Semmelweis Egyetemen, postgradualis tanfolyamokon a Debreceni Egyetemen is.
1980:Magyarországon elsőként szervezte meg az aneszteziológiai ambulanciát
Alapító tagja a Multidiszliplináris Egynapos Sebészeti Társaságnak, amelynek 2006-1010 között elnöke, jelenleg is elnökségi tagja .
Az IAAS-ben a MEST képviselője.
Az egynapos sebészet magyarországi megszervezésében aktív részt vállalt.
A UEMS Aneszteziológiai Szekció magyarországi képviselőjeként tevékenykedik a nemzetközi szervezetben.
WFSA : 1996-2004: Executive Committee tagja, 2000-2003-ig alelnöke, 2003-2004-ig elnöke. 2004-2008-ig a WFSA alelnöke. Jelenleg a WFSA Advisory Board tagja.
A Német Anaesthesiológiai és Intensiv Therapiás Társaság tiszteletbeli tagja
Az Osztrák Anaesthesiológiai és Intensiv Therapiás Társaság tiszteletbeli tagja
A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság főtitkára /1985-1994/, alelnöke / 1994-1998/, elnöke /1998-2002/, előző elnökként az elnökség tagja
A MOTESZ elnökségi tagja 2006-ig. Jelenleg a MOTESZ Magazin tanácsadó testületének tagja.
Az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Szakmai Kollégium elnöke: 2004-2009-ig, jelenleg a Kollégium tagja.
Jelenlegi tevékenység:

 • A Budaörsi Egynapos Sebészet vezetője
 • A SE AITK aneszteziológiai ambulanciák vezetője
 • A SE Kútvölgyi Klinikai Tömb Kiemelt Ambulancia vezetője
 • A preoperatív és kardiológiai kivizsgálás keretében ergometriás terheléses és légzésfunkciós vizsgálatokat végez
 • Az egynapos sebészeti témakörben rendszeresen tart előadásokat
 • A Budapesten 2013. május 5-8 között megrendezésre kerülő IAAS 10. International Congress on Ambulatory Surgery Szervezőbizottságának tagja, a Tudományos Bizottság elnöke

Kitüntetés: Batthyány-Strattmann László díj (2007)

Dr. Kardos Éva

reumatológus

Szakvizsgát 1984-ben tett reumatológiából és fizikoterápiából. A pilisvörösvári rendelő szakambulanciáján dolgozik 1992 óta. Intézetünkben 1998-tól vezeti a fizioterápiás egységet.
Akupunktúra és Soft- Laser tanfolyamon sikeres vizsgát tett. Osteoporosissal (csontritkulással) 1994 óta foglalkozik.

Dr. Kelemen Edit

szemész

Munkahelyek:
1979-1997 Semmelweis Egyetem Bp. II. sz. Szemészeti Klinika
1997- Professinal Orvosi Kft. Optik Med Szemészeti Lézercentrum Budapest
2000-2005 Fővárosi ÖOnkormányzat Szakorvosi Rendelőintézet
2003 - Érd Városi Önkormányzat Szakorvosi Rendelőintézet
2006 - Europ-Med Orvosi Szolgáltató Kft. Budaörs
Tudományos érdeklődés: refraktív sebészet

Dr. Kiss Éva

diabetológus

1991-től 2000-ig a Pest megyei Flór Ferenc Kórház Kardiológiai Angiológiai Osztályán, majd a Pest megyei Diabetológiai Centrumban, - mely egyben a kórház Sürgősségi Betegfelvételi Osztálya - végzett gyógyító tevékenységet. Belgyógyászati szakvizsgát 1996-ban tett. Házi orvosi licence vizsgát, 1997-ben, diabetológia szakvizsgát 1999-ben, iskolaorvosi és ifjúságvédelmi szakvizsgát 2002-ben, háziorvosi szakvizsgát 2003-ban szerzett. Intézetünkben az országos minősítéssel rendelkező Diabetológiai szakrendeléstvezeti. Javaslata alapján megalakult és sikeresen működik a Cukorbetegek Klubja, melynek szakmai irányításában aktívan részt vesz.

Dr. Kolyvek István

aneszteziológus

Érdeklődésem az idegsebészeti anesztézia felé is irányult, jelenleg részállásban az Országos Idegsebészeti Intézetben is vállalok munkát. Az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztat az Ambuláns anesztézia és annak módszerei. Budaörsön 2004-től, Százhalombattán 2007-től dolgozom az egynapos sebészeten.

Dr. Koós Csaba

Kardiológus

Dr. Kormos Zsuzsanna

radiológus

Dr. Kovács Andrea

szemészet

Szakvizsgát szemészetből 1989-ben szerzett. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. Szemklinikáján, klinikai orvosként végzett gyógyító tevékenységet 1997-ig. Szemész főorvosi munkáját a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb Szemészeti Osztályán látja el 1998-ig. Jelenleg az Optik - Med Szemészeti Lézerklinikán dolgozik, főorvosként. A budaörsi Egészségügyi Központ szemészeti szakrendelésén 1999-től fogadja a betegeket.
Az elmúlt években számos hazai és nemzetközi szakmai kongresszuson vett részt előadóként és társszerzőként. Angol nyelvvizsgája középfokú.

Dr. Kovács Eszter

terhesgondozás

Dr. Lakatos László

pszichiátria

Dr. Laki András

ultrahang

Radiológiából 1992-ben tett szakvizsgát. Az Europ-Med Orvosi Szolgáltató Kft.-nél, 2002 februárja óta dolgozik, heti egy ultrahangrendelést lát el. Hasi, nyaki, lágyrész, ér- és here-ultrahangvizsgálatokat végez.
1992-től a jelenlegi Országos Gyógyintézeti Központ Radiológiai Osztályán dolgozik adjunktusként. Szakmai érdeklődése az urológiai és andrológiai ultrahang vizsgálatok felé irányul. Hazai és nemzetközi kongresszusok aktív résztvevője, előadásokkal.

Dr. Major Annamária

reumatológus

1996-ban kaptam főorvosi kinevezésemet. Még ez évben a Magyar Reumatológusok EGyesülete (MRE) Budapesti Szekciójának titkárává vállasztottak. 2002-ben az MRE Országos vezetőségének tagja, majd 2005-ban az MRE elnökségének főtitkár-helyettese lettem.
A Reumatológiai Szakmai Kollégium Osteológiai Szakcsoportjának tagja vagyok 2005 óta.

Dr. Márkus György

sportorvos

A diploma megszerzését követően hat évig a János Kórház Gyermek Osztályán, mely időszak alatt 1981-ben csecsemő és gyermekgyógyászatból szakvizsgát tett. 1982-től dolgozik Budaörsön előbb körzeti gyermekorvosként, majd 1994-től vállalkozó házi gyermekorvosként. 1989-től heti két alkalommal sportorvosi rendelést tart.

Dr. Márkus László

Nőgyógyász

Dr. Medvecki Andrea

ultrahang

Dr. Molnár SándorAz általános orvosi diplomámat a Debreceni Orvostudományi Egyetemen /DOTE/ 1976-ban szereztem meg.
1976-tól 1993-ig az egri Markhot Ferenc Megyei Kórházban dolgoztam.
Belgyógyászatból 1981-ben, majd ezt követően 1984-ben gasztroenterológiából szakvizsgáztam.
1993-tól 1998-ig Pásztó Városi Kórházban a Belgyógyászati Osztály vezető Főorvosaként tevékenykedtem.
1998-ban családommal együtt Budapestre költöztünk és 2008-ig a Károlyi Sándor Kórházban a belgyógyászati osztályon részlegvezető főorvosként és a Gasztroenterológiai Ambulancia vezetőjeként tevékenykedtem.
Az aktív kórházi munkavégzést egészségem megromlása miatt 2010-ben hagytam abba.
Betegeimtől azonban nem szakadtam el.
Szentendrén a V-Med Orvoscentrumban, valamint Budapesten az Istenhegyi Géndiagnosztikai Járóbetegellátó Kft. alkalmazásában hetente 1-1- alkalommal mint gasztroenterológus vállalkozó orvos dolgozok. 2008 és 2012-között a Budaörsön a Rendelőintézetben tevékenykedtem.
Hitvallásom a gyógyításról:
A gyógyítás maga rendkívül összetett, nehéz, olykor lehetetlennek tűnő feladat....
Sokszor az első lépések a legnehezebbek. Közel kerülni a pácienshez, beteghez! Ráébreszteni arra hogy bizony van teendő! Nagyon sokan azt hiszik, hogy „örök fiatalok” tudnak maradni.
Ez valóban igaz is lehet, de elsősorban a „lelkünkben” maradunk fiatalok.
Bár az emberek nagyon jól meg vannak formálva, a testünk az idő múlásával lassan-lassan elkopik. Kinél hamarább kinél később lépnek fel a különféle megbetegedések /Genetikai adottságok? Környezeti hatások?/ .
Ne az orvosoktól, vagy a tudománytól várjuk a „csodát”. Elébe kell menni az eseményeknek!
A táplálkozásunkat, az életmódunkat, a fizikai aktivitásunkat, a környezetünket, összességében az életünket kell úgy alakítani, hogy a tudomány jelen állása szerint a lehető legtovább élhessünk minőségi életet. Ehhez azonban az első lépéseket mindenkinek meg kell tennie.
Meg kell előzni a bajokat! Részt kell venni a különböző szűrőprogramokban, el kell menni időben legalább a háziorvosunkhoz, egy vérvételre, egy vérnyomásmérésre mert sokszor még semmilyen panaszunk nincs, de már a két alattomos halált okozó megbetegedés /cukorbetegség és a magas vérnyomás!/ ott lappang, pedig időben felismerhető lenne.
Korunk legrettegettebb és legtöbb korai halálozást és hosszú áldozatos kezeléseket, ápolást igénylő betegségeket ma már mindenki ismeri: szív és érrendszeri megbetegedések, szívizomelhalás, agyvérzés, általános és agyi érelmeszesedés, stroke, Alzheimer kór, különféle daganatos betegségek, cukorbetegség és szövődményei stb., melyeknek felsorolása is sok lenne.
Közvetlen szakterületem a gyomorbélrendszeri betegségek magasabb szintű ismerete, de számomra a teljes ember és annak testi lelki egészsége a legfontosabb.
Ha azt elérem, hogy az egyén, páciens, beteg, akár a háziorvosán keresztül, akár más kollégák irányítása által, vagy önszántából eljut a rendelésemre igyekszem lelkiismeretesen a legjobb tudásom és tapasztalatom szerint ellátni, kezelni, gyógyítani.
A legfontosabbnak a megelőzést tartom, de ha az egészségügyi probléma már kialakulóban van, akkor a gyors kivizsgálás segíthet a bajok felismerésében, hogy további ellátás és kezelések révén mielőbb hatékonyan és eredményesen orvosoljuk a bajt.

Dr. Molvarec Attila

Terhesgondozás

Dr. Monori Erika

radiológus

1992-ben orvosi diplomát szerzet a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi karán.1997-ben radiológiai szakvizsgát tett.

Dr. Németh Ákos

Érsebész

1978-ban diplomázott, szakvizsgáit sebészetből 1982-ben, érsebészetből 1990-ben szerezte. Tagja a Magyar Angiológiai Társaságnak és a Német Sebész Társaságnak.
Intézetünkben 2004 februárjától dolgozik.

Dr. Péteri László

urológus

Pályakezdőként a Salgótarjáni Megyei Kórház urológiai osztályán dolgozott és dolgozik a mai napig. 1987-ben adjunktus, majd 1981-ben főorvosi kinevezést nyert. 1996-tól a megyei kórház urológus osztályvezető főorvosa és egyben a megyei urológiai szakfelügyelő főorvos.

Dr. Pethő Ildikó

Pszichiátria

- 2012 – 2016.: Ph.D. hallgató, SZTE-ÁOK Pszichiátriai Klinika
- 2011 – 2012.: pszichiáter szakorvosjelölt, Főv. Önk. Szt. Imre Kórház, Pszichiátriai Osztály
- 2008 – 2011.: pszichiáter rezidens, SZTE-ÁOK Pszichiátriai Klinika
- 2002.: sebészeti asszisztens, Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza, Sebészeti Ambulancia

Dr. Pintér Judit

Fül-orr gégész, allergológus

Tagja a Magyar Allergológiai és Immunológiai Társaságnak. Intézetünkben az allergológiai szakrendelésen a légúti, bőrgyógyászati, szájsebészeti allergiális kórképek diagnosztikájával és terápiájával foglalkozik.

Dr. Pusztai Szabolcs

Fül-orr-gégész

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végzett 1989-ben. Fül-orr-gégészetből 1994-ben szakvizsgázott. 2001 októbere óta dolgozik az Europ-Med Orvosi Szolgáltató Kft. gégészeti rendelőjében. A kórházi kezelésre és műtétre váró betegeket a Szent Imre Kórház Fül-orr-gégészeti Osztályán tudja ellátni

Dr. Ráthonyi Emese

Onkológiai gondozó

Dr. Rédei Csaba

Gasztroenterológia

Gyakorlattal rendelkezem: felső- és alsó tápcsatorna endoscopos vizsgáló és terápiás beavatkozásai. Nyelőcső pH-metria, gastroscopia, colonoscopia, enteralis stent-behelyezés, ballonos tágítás, percutan endoscopos gastrostoma implantatio; tápcsatornai vérzések endoscopos ellátása: oesophagus varix sclerotisatio, ligatio, haemoclip felhelyezés, HPU, Argon-plasma coagulatio. Gasztroenterológiai (gyomor-bélrendszeri, hepatologiai, pancreatologiai) betegségben szenvedők vizsgálata, kezelése, gondozása. Gasztroenterológiai hasi ultrahang vizsgálat.
Endoscopos ultrahang vizsgálat.
Capsula endoscopia.

További érdeklődési terület: endoscopos retrograd cholangio-pancreatographia, enteroscopia

Dr. Sepa György

Érsebész

Orvosi diplomáját 1981-ben az Ungvári Állami Egyetemen szerezte. Szakvizsgái: általános sebészet, érsebészet. Dolgozott a Moszkvai Orvostudományi Egyetemen, A Kijevi Orvostovábbképző Egyetemen, valamint a SOTE Ér és Szívsebészeti Klinikáján. Nyelvtudása: orosz, ukrán, angol, német.
Intézetünk érsebészeti szakrendelésén 2003-óta dolgozik.

Dr. Simon Nóra

Fül-orr-gégész

Dr. Sipos Éva

szemészet

Szemésztből 1989-ben szakvizsgázott. Szemorvos Kontaktológus vizsgát 1996-ban tett. A Szent János Kórház Szemészeti Osztályán dolgozott 1985-1992 között, jelenleg ezen az osztályon, csak ügyeletesi szolgálatot lát el. A Budai Gyermekkórház Logodi utcai Gyermekszemészetén heti egy alkalommal rendel. 1996-1998 a Szent Margit Kórház Szemészeti Ambulanciáján látta el a betegeket. Intézetünk szemészeti szakrendelésén 2000-től, heti egy alkalommal rendel.

Dr. Slabej Mariann

radiológus

Dr. Szabó Olga

Bőrgyógyász, kozmetológus

Az egyetem elvégzése után dolgoztam korházban, bőr és nemibeteg gondozó intézetben, szakorvosi rendelőben.
1990. óta vállalkozó magán orvosként is gyógyítom a betegeimet. Talán így nehezebb, hiszen nap mint nap meg kell nyernem betegeim bizalmát, kiérdemelni megelégedettségüket a gyógyulásuk után.
1999-tól a Bársony Bőrgyógyászai Lézerklinikán, 2000. tavasza óta pedig a Budaörsi Egészségügyi Központ Bőrgyógyászati szakrendelőjében is dolgozom, ahol heti két alkalommal rendelek. Ez a TB által finanszírozott, sokak által egyszerűen SZTK nevezett szakrendelés. Évente több ezer beteg tisztel meg bizalmával. Köszönettel tartozom ezért betegeimnek.

Dr. Szalai György

Fül-orr-gégész

Dr. Szalay Edit

szemészet

1973-ban szerezte szemész szakvizsgáját. Folyamatosan publikál tudományos folyóiratokban, intézetünkben 2004. márciusától dolgozik. Háttérintézménye az SE Szemklinika.

Dr. Szalay János

Nőgyógyász

Dr. Szánthó Miklós

Foglalkozás egészségügy

Dr. Szilágyi Melinda

bőrgyógyász

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, még ez évben nyertem felvételt a bőrgyógyászati rezidens képzésre. Szakvizsga gyakorlataimat az Országos Onkológia Intézetben, a Heim Pál Kórház gyermekbőrgyógyászatán és a Semmelweis Egyetem Bőr- Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán végeztem. 2010-ben szakvizsgáztam kiválóan megfelelt eredménnyel. A budaörsi szakrendelőben 2014 óta dolgozom. Jelenleg allergológia-klinikai immunológia szakvizsgára készülök. Külföldi pácienseiket angol nyelven látom el.

Dr. Szopkó László

sebész, gasztoenterológus

Diplomát 1968-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerzett.
Ezután a Korányi Kórházban helyezkedett el. Sebészeti szakvizsgája mellett gastroenterológiai szakvizsgát is tett. 1998 óta látja el Intézetünk sebészeti szakrendelését. A szükséges műtéteket a Péterfy Sándor utcai Kórház Sebészeti Osztályán végzi el.

Dr. Tatomir Carmen

radiológus

1977-ben kezdte a Temesvári Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd 1983-ban a SOTE Általános Orvosi Karán végzett. 1988-ban Radiológiai Szakvizsgát tett.
1985-ig Korányi kórház radiológiai osztályán,majd 1997-ig az Uzsoki kórházban dolgozott.1997-től a Budai MÁV kórhán Radiológiai,Angiográfiás laborban dolgozott.

Dr. Teleki Attila

nőgyógyász-onkológus

Dr. Tibold Eszter

Fül-orr-gégész

1979-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.1983-ban fül-orr-gégészetből szakvizsgát tett.

Dr. Till Erzsébet

Neurológus

Dr. Torda István

urológus

Dr. Tóth Edit

Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás

Orvosi diplomáját 1979-ben szerezte a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. szakvizsgái:
1984 Foglalkozás egészségügy
1994 Biztosítási szakértő
2002 Köziazgatástan


2001 óta dolgozik intézetünkben.

Dr. Török Katalin10 évig dolgozott a POTE II.sz. Belgyógyászati Klinikáján az általános belgyógyászat mellett haematológiai és nephrológiai profilban. 5 éve költözött Herceghalomra, melyet követően a Budapesti Egyesített Szent István és Szent László Kórház Krónikus belgyógyászati osztályán főorvosként dolgozott.

Dr. Udud Katalin

Tödőgyógyász

1981-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Az egyetem befejezése után a PMT Tüdőgyógyintézetében kezdett el dolgozni. Az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet VI. osztályán 1995 óta gyógyítja a betegeket. Jelenleg is ugyanott részlegvezető főorvosa a Bronchológiai rendelőnek.
1985-ben tüdőgyógyászatból, 2000-ben klinikai onkológiából szakvizsgázott. Több hazai és nemzetközi szakmai társaság tagja. A budaörsi Egészségügyi Központban 1999-től rendel a felnőtt Pulmonológiai szakrendelésen.

Dr. Wéber György

érsebész

Dr. Zsáry András

Kardiológus

Dr. Zsolnay Bertalan

Nőgyógyász

Prof. Dr. Csokonai Vitéz Lajos

Fül-orr-gégész

Prof. Dr. Jákó János

belgyógyász, immunológus, haematológus

Slezák Erika

Dietetikus

Az étrendi tanácsadás része a tápláltsági állapot és a táplálkozási szokások felmérése, a szükségletek megállapítása, a nyersanyag válogatás és konyhatechnológia meghatározása, illetve étrend összeállítása.Csütörtök 14-20 óráig. Időpont egyeztetés telefonon ugyanekkor 70-311-7932Telefon: 70-311-79-32