fül-orr-gégész
 

Gimnáziumi tanulmányaimat angol nyelven végeztem Dubaiban. Általános orvosi képzésben a Debrecen Orvostudományi Egyetemen részesültem 1991–1997 között, ezt követően 1997 és 2001 között fül-orr-gégegyógyászati szakképzésben vettem részt, és szakvizsgát szereztem.

Eddigi munkahelyeim: Sátoraljaújhely (1997–98), Berettyóújfalu (1998–2003), Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Miskolc (2003–2015), Németország (2015–2021).

Fő tevékenységem a prevenció, a diagnózis felállítása és a megfelelő terápia kiválasztása a gyermekek és felnőttek fül-orr-gége betegségei területén. Szakorvosként több mint két évizedes kórházi és műtéti tapasztalattal rendelkezem: pl. arcüreggyulladás diagnózisa és kezelése akár műtéti úton is, garat- és gégedagantok diagnózisa és kezelése, különböző fülműtétek, szédülés, fülzúgás, allergiák, a fej-nyak és az arccsont traumás kezelése stb.

Számos magyarországi és nemzetközi továbbképzésen vettem részt a következő területeken: arcüregműtétek, orrplasztika, fülkagyló plasztikai korrekciói, bronhoszkópia (hörgőtükrözés), szédülés, fülzúgás; továbbá: hallókészülék felírása és gondozása, fej- nyaki és nyálmirigyek ultrahangja, allergiás betegségek (hiposzenzibilizáció).

Szakmai ismereteimet folyamatosan fejlesztem és naprakészen tartom, igyekszem a betegek korszerű ellátását biztosítani. Fontos számomra, hogy a páciensek megfelelő tájékoztatást kapjanak betegségükről és annak kezeléséről. Küldetésemnek tartom, hogy a betegeket munkám során az egészséges életmódról is felvilágosítsam.

Tervezem, hogy a jövőben a Budaörsi Egészségügyi Központ egynapos sebészeti tevékenységébe is bekapcsolódom.