Dr. Boha Katalin

pszichiáter
 

Általános orvosi diplomámat 1985-ben szereztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1990-ben neurológiai, 1994-ben pszichiátriai szakvizsgát tettem.

1985 és 2007 között a BM Központi Kórház Neurológiai Osztályán, majd az integrált Szakrendelésen dolgoztam, ahol tapasztalatot szereztem a fekvőbeteg- és a járóbeteg-ellátásban is. Sokat tanultam tapasztalt kollégáimtól, aminek máig hasznát veszem. A kórház 2007-es bezárását követően vállalkozó orvosként több helyen rendelek, neurológiai és pszichiátriai rendelésen egyaránt.

2001 óta a Törökbálint Tüdőgyógyintézet Idegszakrendelését vezetem, 2005 óta neurológiai és pszichiátriai magánpraxisom van. A Budaörsi Egészségügyi Központ pszichiátriai szakrendelésén 2011 óta dolgozom.

Tagja vagyok a Magyar Ideg Elme Társaságnak, Magyar Pszichiátriai Társaságnak, a Magyar Parkinson Társaságnak, a Magyar Epilepszia Ligának. Rendszeresen veszek részt tudományos kongresszusokon, ezzel is próbálom tudásom naprakészen tartani. Különösen érdekel a neurológia és pszichiátria határterülete, ezen belül a pszichoszomatikus betegségek, a demenciák, a Parkinson-kór, valamint a geriátria.

A holisztikus gyógyítás híve vagyok, igyekszem a betegeket ebben a szellemben gyógyítani, gondozni. Jártasságot szereztem a természetes gyógymódokban is, fülakupunktúrával, GUNA-terápiával is foglalkozom, amivel szintén sok esetben tudok segíteni pácienseimnek.