endokrinológus, belgyógyász
 

Általános orvosi diplomámat 1980-ban szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel. Szakvizsgáim az alábbiak: belgyógyászat (1985), endokrinológia (1992), háziorvostan (1997). 2012 óta szonográfus képzettségem van. 2005-ben PhD fokozatot védtem. 2010 óta egészségügyi szakmenedzseri másoddiplomám is segít orvosi munkám végzésében.

Tíz évig a Szent János Kórház Belgyógyászati Osztályán dolgoztam, majd 1990-ben a Budavári Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatánál helyezkedtem el, ahol belgyógyász-endokrinológusként, háziorvosként dolgozom. 2004-től az ott működő Osteoporosis Centrum vezetője vagyok. Szakképzettségemnek megfelelően több magánrendelőben is rendelek.

2014 óta a Budaörsi Egészségügyi Központban endokrinológusként, belgyógyászként dolgozom. 

Kutatási területem az osteológia-endokrinológia, tudományos publikációim sorát 5 könyvfejezet, 26 közlemény, 120 előadás, 86 idézhető absztrakt gyarapítja.

2001-ben megkaptam a Semmelweis Egyetem Doktori Iskola PhD Tudományos Napok „Kimagasló tudományos munka” elismerését, 2002-ben az Egészségügyi, Szociális és Családügyi Miniszter dicséretét, 2013-ban elnyertem az „Astellas-díj – az év orvosa 2012” kitüntető címet. 2014-ben a Budavári Önkormányzat Polgármesteri Dicséretében és Medicina 2000 Előadói Díjban részesültem.

Társadalmi tevékenységem részeként a MOOT Felügyelő Bizottságának elnöke, a MOK országos küldötte vagyok.

Hiszem, hogy az orvos-beteg találkozások mindkét fél számára fontos információkkal szolgálnak, a páciensnek a gyógyulás esélyét, az orvosnak a gyógyítás örömét adják. Állandó törekvésem, hogy a hozzám fordulók valamilyen „hazavihető”, „megvalósítható” tanácsot kapjanak állapotukkal kapcsolatban, jobban megértésék betegségük okait, feltérképezhessék gyógyulási lehetőségeiket, felismerjék az együttműködés fontosságát.