Dr. Gémes Kristóf Gábor

ortopéd traumatológus


Általános orvosi diplomámat 2007-ben kaptam meg a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, ortopéd traumatológus szakvizsgát 2014-ben szereztem. Az egyetem alatt és utána, 2003-tól 2010-ig előbb ápolóként, majd mentőtisztként, illetve mentőorvosként dolgoztam az Országos Mentőszolgálatnál.

2009-től 2020-ig 11 éven keresztül dolgoztam az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetben, ahol nagy tapasztalatot szereztem a végtagsérülések és az ízületek – könyök, alkar, csukló, kéz, térd, boka, láb – konzervatív és műtéti ellátásában, illetve a rosszul gyógyult sérülések késői rekonstrukciós műtéti ellátásában (korrekciós csontműtétek, protézisbeültetések).

A magánegészségügyi ellátásban 2015 és 2017 között a DAVID Gerincklinikán, 2015 tavaszától 2023 elejéig az EMINEO Magánkórházban vettem részt. Ezalatt az idő alatt gyakorlatot szereztem az ízületi degeneratív panaszok (ízületi kopás) konzervatív kezelésében (ízületi injekciók) és műtéti ellátásában egyaránt.

Tagja vagyok a Magyar Traumatológus Társaságnak, rendszeresen látogatom a Magyar Ortopéd Társaság, valamint a Magyar Könyök- és Vállsebészeti Társaság kongresszusait, szakmai rendezvényeit és tanfolyamait.

Munkám során évekig foglalkoztam a gerinc degeneratív elváltozásainak (porckorongproblémák) kezelésével, e területen is jártasságot szereztem mind a diagnosztikában, mind a konzervatív kezelésben. Traumatológus szakorvosként fő profilom a végtag sérüléseinek (csont, izom, ín, szalag) konzervatív és műtéti kezelése és gyógyítása, valamint a korábbi sérülések miatt kialakult csontdeformitások műtéti rekonstrukciós kezelése. Ortopéd szakorvosként főként az ízületek kopásos panaszainak konzervatív és szükség esetén műtéti kezelésében és gyógyításában tudok betegeim segítségére lenni.

A Budaörsi Egészségügyi Központban 2023 áprilisában kezdtem dolgozni.