addiktológus, pszichiáter
 

1993-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1998-ban posztgraduális képzés során lettem hagyományos kínai orvos, majd 2002-ben pszichiátriából, 2005-ben addiktológiából szakvizsgáztam.

Húsz éve és jelenleg is folyamatosan képzem magam a pszichoterápiában, annak különböző irányzataiban. Legfontosabbnak az önismeretet tartom, a „saját élményt”: ez segít a tisztánlátásban, ez tart egészségben. Ez teszi lehetővé számomra, hogy hiteles legyek a hivatásomban.

Orvosi pályafutásom alatt dolgoztam izotópdiagnosztikai osztályon, belgyógyászaton, háziorvosi rendelőben, tradicionális kínai klinikán, pszichiátriai és addiktológiai osztályon, pszichoterápiás osztályon, drogambulancián, a Telki Kórházban, addiktológiai rehabilitációs intézményben, egyesületek és alapítványok egészségügyi ellátásaiban, pszichiátriai és addiktológiai járóbeteg-rendeléseken.

A Budaörsi Egészségügyi Központ addiktológiai szakrendelésén szer-, illetve viselkedésfüggőséggel kapcsolatos problémákkal küzdő, segítséget kérő emberek keresnek fel.

E rövid bemutatkozásból, remélem, érezhető a személet, amivel segíteni igyekszem. Ebben a szemléletben nem a betegség meggyógyítása a fontos, hanem az EGÉSZSÉG helyreállítása. Minden tünet, probléma, így a függőséggel kapcsolatos panaszhalmaz is egy „útjelző tábla”, ami arra hívja fel a figyelmet, hogyan élhetünk teljesebb, örömtelibb, szenvedésmentes életet. Ehhez megvannak a természet adta eszközeink, ezek felismeréséhez, használatához adok útmutatót. Vezetem és segítem a hozzám fordulót a folyamatban, mígnem „önjáróvá” válik...