tüdőgyógyász, radiológus
 

1984-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán általános orvosként. Tanulmányaim során felkeltette az érdeklődésemet a tüdőgyógyászat, így 1988-ban tüdőgyógyász szakorvosi képesítést szereztem. 

Pályámat tüdőgyógyászként először a Tatabánya Megyei Tüdőgyógyintézet I. számú Tüdőosztályán kezdtem, ezután a Tatabányai Tüdőgondozó Intézetben szakorvosként, majd Komáromban és Tatán intézetvezető főorvosként dolgoztam. Gondozói munkám során rengeteg mellkasröntgen-felvétellel találkoztam, így jött az ötlet, hogy szélesítsem a tudásomat a radiológia irányában. A Tatabányai Kórház Radiológiai Osztályán 1999-ben kezdtem el dolgozni, majd 2002-ben letettem a radiológiai szakorvosi vizsgát. Időközben több alkalommal oktattam belgyógyászatot és gyógyszertant, valamint a röntgenasszisztensek HID-képzésében klinikai ismereteket. 

2010–2017 között Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálata Radiológiai Osztályán dolgoztam, ahol 2011-ben megbízott részlegvezető főorvos voltam. Jelenleg a Szent Borbála Kórház Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet Tatai Tüdőgyógyászati Szakrendelőjében dolgozom.

A Budaörsi Egészségügyi Központ ultrahang-szakrendelésén 2018 januárjában kezdtem a munkát: Has-, kismedence-, pajzsmirigy-, és nyakilágyrész-vizsgálatokat végzek.

A Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Tüdőgyógyász Társaság és a Magyar Radiológus Társaság tagja vagyok.

Szeretek a Betegekkel foglalkozni. A radiológia szakterületén belül legszívesebben az ultrahangban dolgozom, hiszen itt közvetlenebb az orvos-beteg kapcsolat.