sebész, érsebész
 

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem 1991-ben. Sebészi munkámat a Károlyi Sándor Kórházban kezdtem Budapesten, 1995-ben szereztem sebészeti szakképesítést. 2000–2002 között a Semmelweis Egyetem Érsebészeti Klinikáján sajátítottam el az érsebészet alapjait; 2002-ben tettem sikeres szakvizsgát kiváló eredménnyel.

2002–2005 között a Budai MÁV Kórház Érsebészeti osztályán dolgoztam, ahol a hibrid műtétek során az új radiológiai intervenciós módszereket (értágítás, stentbeültetés) is elsajátítottam.

2005–2009 között az Egyesült Királyságban, Southportban folytattam posztgraduális tanulmányokat, az érsebészeti csapat munkájában vettem részt vezető beosztásban. Itt lehetőségem nyílt a legújabb érsebészeti és sebészeti eszközök és beavatkozások alkalmazására. 2006-ban itt végeztem első endovaszkuláris minimálinvazív lézeres visszérműtétemet.

Ezt követően több budapesti intézményben gyógyítottam  mint sebész, érsebész főorvos. 2013–2018 között a Jahn Ferenc (Dél-Pesti) Kórházban dolgoztam vezető beosztásban. 2018. áprilistól a Szent Imre (Tétényi) Kórház Érsebészeti Profiljának vagyok a tagja, ahol az elektív ellátás mellett részt veszünk a budapesti akut érsebészeti ellátásban is. Fejlett diagnosztika (CT, MR, DSA, intervenció) mellett lehetőség van hibrid műtétek elvégzésére is.

Szakmai érdeklődésem homlokterében a hibrid műtétek (érsebészeti műtét és stentelés, tágitás egy ülésben), valamint az egynapos lézeres és ragasztásos visszérműtétek korszerű ellátása áll. Munkám mellett 17 éve folytatok magánorvosi tevékenységet.

Tagja vagyok a Magyar Sebész Társaságnak és a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaságnak. A hazai és nemzetközi kongresszusokon, továbbképzéseken rendszeresen részt veszek.

A szakmai elhivatottságon és a szakma szeretetén túl számomra a legfontosabb az orvos-beteg kapcsolatban a bizalom elnyerése kellő emberi és szakmai alázat mellett. A beteget csak lelkiismeretesen szabad kezelni, úgy, mintha nagyon közeli hozzátartozónk lenne.

A Budaörsi Egészségügyi Központ érsebészeti szakrendelésén és egynapos sebészeti részlegén 2019 decemberében kezdtem meg munkámat.