Dr. Kelemen Edit

szemész
 

Általános orvosi diplomámat és a szemészeti szakvizsgát a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem.

Szakmai munkámat a budapesti II. sz. Szemészeti Klinikán kezdtem, ahol a szemészet minden területére kiterjedő gyakorlatot szereztem. A legkiválóbb szakemberektől tanulhattam meg a ma is hasznos klinikai szemléletmódot: hogy a beteg a legfontosabb. Ezután az Optik-Med Szemészeti Lézercentrumban, majd a Saint James Szemészeti Központban dolgoztam, ahol több ezer látásjavító lézerkezelést végeztem.

Az általános szemészet területén a szem elülső és hátsó részeinek vizsgálatában és kezelésében, a diabetes szövődményei, a perifériás retinadegenerációk és a vaszkuláris betegségek körében szereztem gyakorlatot. A refraktív excimer lézeres sebészet terén több mint tízéves gyakorlattal rendelkezem a rövidlátás, távollátás és asztigmia kezelésében.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Szemorvos Társaságnak, a Magyar Katarakta és Refraktív Sebészeti Társaságnak, a Magyar Kontaktológiai Társaságnak és a Magyar Diabetes Társaságnak. Részt veszek az orvostanhallgatók képzésében és a szemorvosok továbbképzésében, főként a refraktív látásjavító lézerkezelés témakörében.

A Budaörsi Egészségügyi Központban 2006 óta rendelek részmunkaidőben.

Az elmúlt tizenkét év alatt a budaörsi szemészeti rendelő felszereltsége folyamatosan megújult, így a pácienseket magas szakmai színvonalon tudjuk ellátni. Szeretem, hogy a betegek nagy részét jól ismerem, sok páciensemmel és kollégámmal alakult ki nemcsak jó szakmai, hanem emberi kapcsolatom is.

Mottóm Kazinczytól származik: „Jót s jól! Ebben áll a nagy titok.”