radiológus
 

1987-ben szereztem meg diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 

1987–89 között a Pest Megyei Tanács Semmelweis Kórházában (ma Szent Rókus Kórház), majd 1992-ig a Péterfy Sándor Utcai Kórház röntgenosztályán dolgoztam. 1992-ben tettem szakvizsgát radiológiából. Ezt követően az Orvostovábbképző Egyetem, későbbi nevén Országos Gyógyintézeti Központ (a „Szabolcs utcai Kórház”) Radiológiai Klinikáján, illetve Osztályán dolgoztam. 2007. júliustól 2018. február végéig az Állami Egészségügyi Központ – később Magyar Honvédség Egészségügyi Központ – Radiológiai Osztályán dolgoztam főorvosi beosztásban, az utolsó években részállásban. 2018. március 1. óta a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinikájának Radiológiai Osztályán vagyok részállásban, és más intézményekben is végzek ultrahangvizsgálatokat. 

Szakmai érdeklődésem elsősorban az urológiai és andrológiai ultrahangvizsgálatok felé irányult, de a röntgen-, az ultrahang- és a CT-vizsgálatok számos területén is több évtizedes gyakorlatot szereztem. 

A Magyar és az Európai Radiológus Társaság tagja vagyok. Több hazai és néhány nemzetközi kongresszuson 21 előadással és 11 poszterrel szerepeltem. Három könyvben több könyvfejezetet írtam. 9 közleményben vagyok társszerző. 

A Budaörsi Egészségügyi Központban 2002 februárja óta dolgozom. Hasi, nyaki, lágyrész-, ér- és here-ultrahangvizsgálatokat végzek.

Szakmai hitvallásom, hogy a betegségekre, elváltozásokra utaló kóros radiológiai jeleket pontosan és egyértelműen írjuk le, hogy ezzel a betegség felismerését, hatékonyabb kezelését segítsük. Szükség esetén fontosnak tartom a kapcsolatot és az együttgondolkodást a páciens kezelőorvosával is.