szülész-nőgyógyász
 

1989-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel. 1993-ban szereztem szakvizsga-bizonyítványt szülészet-nőgyógyászatból kiváló minősítéssel. 1992 óta rendelkezem szülészet-nőgyógyászati ultrahangvizsgálói licensszel, 2017-ben ugyanebből államilag elismert vizsgát is tettem. 

2005 óta igazságügyi orvosszakértőként is dolgozom. 2008-ban jogi szakokleveles orvosi szakvizsgát tettem. Felsőfokú német és angol nyelvvizsgával rendelkezem. 

Magyarországon több kórházban: Salgótarjánban, Balassagyarmaton, Hatvanban dolgoztam, illetve dolgozom. Emellett egy évig Németországban főorvosként gyógyítottam.

A Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara tagja vagyok. Tag vagyok továbbá a Magyar Nőorvos Társaságban, a Magyar Szülészet-nőgyógyászati Ultrahang Társaságban, a Magyar Nőgyógyászati Endoszkópos Társaságban.

A szülészet-nőgyógyászaton belül érdeklődési köröm elsősorban az ultrahang-diagnosztika, az endoszkópia, valamint a menopauzális medicina, és az igazságügyi szakértői tevékenységet is aktívan végzem. Kb. 15 nemzetközi és hazai cikket, valamint 125 szakmai előadást jegyzek társszerzőként vagy teljes egészében.

2017 májusától dolgozom szerződéssel a Budaörsi Egészségügyi Központban. Szakmai hitvallásom a pácienscentrikus, a hozzám fordulók érdekeit és méltóságát minden körülmények között szem előtt tartó orvoslás.