Dr. Molvarec Attila

szülész-nőgyógyász, endokrinológus
 

Általános orvosi diplomámat 1997-ban szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel. 2002-ben szülészet-nőgyógyászatból, 2016-ban endokrinológiából szereztem szakorvosi képesítést. Szülészet-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztika és hipertonológia licencvizsgával is rendelkezem. 

2007-ben a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának keretén belül doktori (PhD-) fokozatot szereztem a terhességi magas vérnyomás témakörében. A sikeres védést követően, 2017-ben elnyertem a Magyar Tudományos Akadémia doktora címet.

Az egyetem elvégzése után 2007-ig a SOTE Kútvölgyi Klinikai Tömb Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikai Csoportjánál, 2007 óta a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom. Szakképzettségemnek megfelelően több magánrendelőben is rendelek.

2013 óta a Budaörsi Egészségügyi Központban a várandósok gondozását végzem.

Az általános szülészeti-nőgyógyászati témakörök mellett szűkebb szakterületem a terhespatológia (kóros terhességek), a szülészet-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztika és a nőgyógyászati endokrinológia.