Dr. Monori Erika

radiológus
 

1992-ben szereztem diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd a Szent Imre Kórház radiológiai osztályán kezdtem dolgozni. Radiológiai szakvizsgámat 1997-ben szereztem meg. 2014-ben sikeres komplex emlődiagnosztikai licencvizsgát tettem.

Az egyetemi éveket követően az általános radiológiával – hagyományos röntgen-, CT-,  ultrahang-, mammográfiás vizsgálatokkal – foglalkoztam. Az évek során alakult ki jelenlegi szakterületem, a mammográfia. Ezen a területen az országban fellelhető szakmai továbbképzéseken és tanfolyamokon képeztem magam; a Radiológiai Szakmai Kollégium komplex emlődiagnosztikai jártassági vizsgáját 2009-ben tettem le. 

Jelenleg az egri Markhot Ferenc Kórház emlőszűrő-állomásán, centrumvezető főorvosként a Szent Margit Kórház emlőszűrő-állomásán, valamint a tatabányai Szent Borbála Kórház emlőszűrő-állomásán is dolgozom.

A Budaörsi Egészségügyi Központban 2002 óta végzek komplex emlődiagnosztikai vizsgálatokat.

Szakmai tapasztalatomat a mammográfiában eltöltött húsz év és a több tízezer hozzánk forduló paciens vizsgálata jelenti.