allergológus és klinikai immunológus, fül-orr-gégész


Általános orvosi diplomámat 1993-ban a Szegedi Tudományegyetemen szereztem. Szakvizsgáim: fül-orr-gége gyógyászat (1997), audiológia (2006), háziorvostan (2009), valamint allergológia és klinikai immunológia (2014).

Pályafutásom első tíz évében a Szegedi Tudományegyetem Fül-orr-gégészeti és Fej-nyaksebészeti Klinikáján dolgoztam egyetemi tanársegédként, ahol a gyógyító munka mellett részt vettem az orvostanhallgatók magyar és angol nyelvű képzésében, továbbá tudományos tevékenységet folytattam a fül- és egyensúlyszerv-, majd az orr- és melléküreg-betegségek területén. Publikációm jelentek meg magyar és angol nyelven, tudományos előadásokat tartottam hazai és nemzetközi fórumokon.

2004-ben Budapestre tettem át székhelyemet, ahol először a Budai Irgalmasrendi Kórház Fül-orr-gégészeti Osztályán dolgoztam, ezen belül két évig osztályvezető főorvosi beosztásban. 2009-től a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Fül-orr-gégészeti Osztályán dolgozom főorvosi munkakörben.

Tagja vagyok a Magyar Fül-Orr-Gégész és Fej- Nyak Sebész Orvosok Egyesületének.

2006–2015 között részállásban dolgoztam a Budaörsi Egészségügyi Központban fül-orr-gégész szakorvosként. 2023-tól allergológiai és fül-orr-gégészeti szakellátást végzek.

A fül-orr-gégészet teljes spektrumát képviselem, fő érdeklődési területem a középfülsebészet, a nyálmirigysebészet továbbá az orrmelléküregek sebészete. A Budaörsi Egészségügyi Központban az orr- és melléküregműtéteket egynapos sebészet keretében tudjuk elvégezni; a fekvőbetegek műtéti ellátását a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Fül-orr-gégészeti Osztályán végzem.