fül-orr-gégész, gyermek fül-orr-gégész
 

Általános orvosi diplomámat 1987-ban szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Szakvizsgáim: fül-orr-gégészet (1991), csecsemő-gyermek fül-orr-gégészet (1996).

Három évig az Esztergomi Kórház Fül-orr-gégészeti Osztályán dolgoztam, ahol elsajátítottam a szakmai alapjait, majd 1990-től a Budapesti Rókus Kórház Fül-orr-gégészeti Osztályára kerültem, ahol megtanulhattam a fej-nyak sebészeti és gégesebészeti alapokat, és a megfelelő műszerezettségnek köszönhetően elkezdhettem FESS-műtéteket (funkcionális endoszkópos orrmelléküreg-sebészeti beavatkozás) végezni. 1993-ban a Heim Pál Gyermekkórház Fül-orr-gégészeti Osztályán helyezkedtem el, ahol a gyermek fül-orr-gégészeti képesítés mellett beleláthattam a gyermekgyógyászok munkájába is. 

1997-től a Meditrex Kft. ügyvezetőjeként tevékenykedem főállásban. 2007-ig heti két alkalommal gyermek fül-orr-gégészeti szakrendelést folytattam a Csepeli Egészségügyi Intézmény megbízásából Csepelen. Ugyancsak 2007-ig részállásban felülvizsgáló főorvosi feladatokat is elláttam az OEP megbízásából.

1996-ban állami ösztöndíjjal és Soros-ösztöndíjjal folytattam tanulmányokat Koppenhágában a Gentofte Kórházban elektrofiziológiai témakörben.

Munkámban a konzervatív és műtéti kezelések során is nagy súlyt fektetek a pontosságra, precizitásra; korrekt diagnózis alapján az ok, ill. okok megkeresésével próbálom megoldani a panaszokat.