urológus 
 

1978-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Pályakezdőként a Salgótarjáni Megyei Kórház Urológiai osztályára kerültem, ahol nyugdíjba vonulásomig, 2013 októberéig dolgoztam.

1982-ben szakvizsgáztam urológiából.1987-ben adjunktusi, 1981-ben főorvosi kinevezést nyertem, 1996-tól a megyei kórház urológus osztályvezető főorvosa, egyben megyei szakfelügyelő főorvosa voltam.

A salgótarjáni kórház urológiai osztályán csaknem a teljes műtéti palettát végeztük, fő profilunk az endoszkópos, lézeres kőeltávolitások (PCNL, URS) volt. Évente mintegy ezer műtétet végeztünk, szakrendelésünk éves betegforgalma 10-12 ezer főre rúgott.

A Magyar Urológiai Társaság, a Magyar Orvosi Kamara, a Miskolci Akadémiai Bizottság Sebészeti Munkabizottsága és a Magyar Orvosi Lézer és Optikai Egyesület tagja vagyok.

Az elmúlt 40 évben 48 előadásom volt hazai, európai és világkongresszusokon. 35 közleményem jelent meg hazai és külföldi szakmai folyóiratokban, továbbá számos országos, európai és világkongresszuson vettem részt.

A Budaörsi Egészségügyi Központon kívül jelenleg Százhalombattán és a Róbert Magánkórház „Telki” urológiai szakrendelésen is dolgozom. Legfőbb célom továbbra is, hogy szakmai ismereteimet a betegek érdekében kamatoztassam.