allergológus, immunológus, fül-orr-gégész
 

1974-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1974-től 1983-ig a Fővárosi Péterfy Sándor utcai Kórház fül-orr-gégészeti osztályán dolgoztam. 1980-ban szakvizsgáztam fül-orr-gégegyógyászatból.

1983–2007 között a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb fül-orr-gége osztályán adjunktusként, majd a Szakrendelőben dolgoztam. 1997-től, a fekvőbeteg osztály megszűnése után megszerveztem az allergológiai rendelést. Ettől kezdődően az allergológia, a fül-orr gégészet és audiológia szakrendelő vezető főorvosa voltam.

1999-ben klinikai immunológia és allergológia szakvizsgát tettem. 2007-től 2017-ig a Budai Allergia Központban dolgoztam. 

A Budaörsi Egészségügyi központban 1999 óta rendelek.

Kifejezetten érdekelnek a fül-orr-gégészetben előforduló  allergiás kórképek (szénanátha, asztma, melléküreg-folyamatok), az allergológián belül a csalánkiütések diagnosztikája, a fogászati allergiák. A fül-orr-gégészeti és allergiás kórképek diagnosztikájában és kezelésében több évtizedes tapasztalattal rendelkezem.

Hazai és külföldi kongresszusokon és továbbképzéseken rendszeresen veszek részt poszterrel és előadásokkal, figyelemmel kísérem a szakma legújabb eredményeit, és hasznosítom őket napi gyakorlati munkámban.

A Magyar Immunológiai és Allergológiai Társaság (MAKIT) és a Magyar Fül-Orr- Gégeorvosok Egyesületének tagja vagyok.