Már 14 évesen, 1996-ban a  televízió képernyője előtt ülve, a Vészhelyzet (Emergency Room) című amerikai tévésorozatepizódjait nézve fogalmazódott meg bennem a gondolat: sebész szeretnék lenni! Olyan, mint Dr. Peter Benton, a chicago-i sürgősségi osztály sebész orvosa, aki sokszor nagy harcok árán, sok-sok feladatot megoldva, mindig a betegekért küzdve ér el szakmai sikereket. Az álmom 2006-ban valósulhatott meg, miután diplomáztam a pécsi Orvostudományi Egyetemen: megkezdhettem a sebész-rezidensi munkámat a nagy múltú III. számú Sebészeti Tanszéken Budapesten. 

Neurológus feleségem sváb lány, így amikor 2010-ben állásajánlatot kapott Németországban, Thüringiá-ban, nem is volt kérdés, hogy vele tartok. Hosszúra nyúlt a külföldi munkavállalásunk, hiszen a németországi éveket követően Ausztriába: Steyr-ba, majd Bécsbe vezetett az utunk. Amellett, hogy közelebb kerüljünk hazánkhoz, mindig az vezérelt a munkahely-váltásoknál, hogy szakmailag is elismert, nagysebészeti centrumokba tudjak elhelyezkedni, ahol a legmodernebb eszközökkel dolgozva tudom elsajátítani gyakorlott, kiváló mestereimtől a sebészet alapjait. Erre a legjobb példa a bécsi Barmherzige Schwestern Kórháza volt, ahol Kelet-Ausztria és Bécs második legnagyobb hasi sebészeti osztálya található. A német nyelvterületen eltöltött összesen több, mint tíz év alatt így jelentős gyakorlatot tudtam szerezni a modern, elsősorban laparoscopos úton (kis bőrmetszésen keresztül) végzett hasi sebészet területén, valamint ultrahangos és endoscopos jártasságra is szert tettem.

A TritonLife Magánkórház mellett jelenleg a Dél-Budai Centrumkórház, Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Általános Sebészeti Profilján és a bécsi (döblingi) Magánklinikán is végzek általános- és hasi sebészeti műtéteket. Fő érdeklődési területem, a leggyakrabban végzett hasfali sérvműtétek és az epehólyagkövesség műtéti ellátása mellett a kolorectális(vastagbél) sebészet és a proktológiai beavatkozások. Ezen túl azonban szívesen foglalkozom a gyomor ill. a teljes tápcsatorna sebészeti ellátását igénylő jó- és rosszindulatú kórképein túl a pajzsmirigy göbös megbetegedéseivel és az érsebészeti feladatot is igénylő alsó végtagi visszerességgel is.

A részben magyar-, részben német és osztrák sebészeti osztályokon megszerzett gyakorlatomat a betegközpontú magánegészségügyi ellátásban 2018. óta  kamatoztatombécsi-, budapesti illetve budakeszi magánrendelőkben.

Számos, általános és hasi sebészeti, valamintgastroenterologiai témájú, elméleti és gyakorlati továbbképzésen vettem és veszek részt. Rendszeres látogatója és előadója vagyok szakmai kongresszusoknak, illetve több tudományos munkában vettem részt szerzőként és társszerzőként.

Egyetemi Oktatókórház szakorvosaként az orvostan- és fogorvostan hallgatók oktatásában, gyakorlati képzésében rendszeresen részt veszek.

Feleségemmel három fiút nevelünk. Szabadidőmben szívesen sportolok, a labdarúgás, hegyi kerékpározás, tenisz, síelés a kedvenc sportágaim, de az erdei-hegyi kirándulást is kedvelem.