Dr. Róbert Lili

bőrgyógyász


A budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2017-ben summa cum laude. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgozom főállásban, ahol részt veszek a fekvő- és járóbeteg-ellátásban, kutatásban, valamint az orvostanhallgatók magyar, angol és német nyelvű oktatásában. 2022-ben szakvizsgáztam bőrgyógyászatból kiválóan megfelelt eredménnyel.

Mindennapi munkám során elsősorban általános bőrgyógyászattal és onkodermatológiával foglalkozom.

Rendszeresen veszek részt hazai és külföldi továbbképzéseken, 2022-ben beválasztottak a Euroderm Excellence programba. Tagja vagyok a magyar (MDT) és az európai bőrgyógyásztársaságnak (EADV). Tudományos cikkeim hazai és külföldi szaklapokban jelentek meg.

A Budaörsi Egészségügyi Központban 2020 óta veszek részt a bőrgyógyászati ellátásban. A gyógyítás során fontosnak tartom az alapos vizsgálatot, a legmodernebb kezelések terén való jártasságot és az empatikus légkört. A szakmai szempontok megtartása mellett igyekszem megtalálni a bizonyítottan hatékony (evidence-based) kezelések közül az adott páciens számára legmegfelelőbb megoldást.