Dr. Tarján Dóra

reumatológus
 

2006-ban a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem. Képzésemet a Semmelweis Egyetemen folytattam, majd a rezidensképzés után az akkori Állami Egészségügyi Központban (ismertebb nevén: Honvéd Kórház) dolgoztam katonaként. Szakorvosjelölt éveimet így az ország egyik legjobb intézményében, kiváló szaktekintélyek mellett tölthettem biológiai terápiás centrumban, osztályon és ambulancián is. 2017-ben szakvizsgáztam Pécsen, kiválóan megfelelt eredménnyel, azóta szakrendelőben gyógyítok, 2018. májustól a Budaörsi Egészségügyi Központ csapatában.

Tagja vagyok a Magyar Reumatológusok Egyesületének, továbbá a Magyar Osteológiai és Osteoarthrológiai Társaságnak is. Folyamatosan követem a szakma újdonságait, rendszeres kongresszusi részvétellel képezve magam.

A gyógyításban fontosak tartom a csapatmunkát, és igyekszem egészként szemlélni a Pácienseket, időt szánva problémák megismerésére. Az orvosi hitvallást szem előtt tartva a Beteg számára ideális megoldást keresek, hogy az ajtón kilépve is úgy érezze, egyénre szabottan mérlegeltük a lehetőségeket, és számára is kivitelezhető módon oldottuk meg problémáit.