Dr. Tatomir Carmen

radiológus
 

Felsőfokú tanulmányaimat 1977-ben a Temesvári Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán kezdtem, majd 1979-től a Semmelweis  Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán folytattam. 1983-ban szereztem meg a diplomámat.

1983–1985 között a Fővárosi Korányi Frigyes és Sándor Kórház radiológiai osztályán kezdtem pályafutásomat, majd munkámat és tanulmányaimat 1985 és 1997 között az Uzsoki Utcai Kórház radiológiai osztályán folytattam. Általános radiológiai munkám mellett lehetőségem nyílt az angiográfiás vizsgálatok megismerésére és elsajátítására.

1987-ben radiológus szakorvos vizsgát tettem.

1997 novemberétől a Budai MÁV Kórházban helyezkedtem el, ahol az angiográfiás laboratórium vezetője lettem. Itt diagnosztikai angiográfiás hasi, felső és alsó végtagi, valamint nyaki katéteres érvizsgálatok mellett lehetőségem nyílt májkemoterápiás beavatkozásokat végezni.

Több hazai és nemzetközi szakmai társaság – Magyar Orvosi Kamara, Magyar Radiológusok Társasága, Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság, European Society of Radiology, Magyar Cardiovascularis és Intervenciós Radiológiai Társaság – tagja vagyok.

A Budaörsi szakrendelő röntgenosztályán 2007 óta dolgozom.