belgyógyász, üzemorvos
 

1979-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános orvosi karán. Szakképesítéseim: üzemorvostan (1996), belgyógyászat (1990), alapellátás (1999). Emellett szakokleveles közgazdász vagyok (1998), és államigazgatási és közigazgatási szakvizsgát is tettem (2006).

A egyetem elvégzését követően üzemorvosként dolgoztam Pécsen, majd kilenc évig a Pécsi Orvostudományi Egyetem II. sz. Belgyógyászati Klinikáján belgyógyász tanársegédként az általános belgyógyászat mellett hematológiai és nefrológiai betegek ellátását végeztem. Ezt követően tíz évig egy gyógyszergyár értékesítési vezetője voltam.

2005–2011 között az ÁNTSZ Pécs Kistérségi Intézetét vezettem tiszti főorvosként. 2011-től 2013-ig az Országos Tisztiorvosi Hivatal igazgatási osztályának voltam a munkatársa. 2013-ban tértem vissza a gyógyításhoz a Budapesti Szent István Kórház krónikus belgyógyászati osztályára.

2015-ben kezdtem meg ambuláns belgyógyászati munkámat Budaörsön és Biatorbágyon. 2016-ban üzemorvosi szakrendelést indítottam Herceghalmon.

Érdeklődési területeim a pajzsmirigybetegségek, a magas vérnyomás és a cukorbetegségek gyógyítása.

Családi örökségül kaptam a segítségnyújtás és a gyógyítás szeretetét. Pályafutásom bármennyire színes, számomra a gyógyítás volt mindig az igazi hivatás. A beteg bizalma felelősség: munkám során igyekszem rászolgálni.