sebész
 

2012-ben szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, és kezdtem dolgozni Budapest legnagyobb sebészeti egységében, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Sebészeti, Érsebészeti és Mellkassebészeti Osztályán. A széles körű szakmai spektrum nemcsak az általános sebészeti, hanem az érsebészeti és mellkassebészeti esetek ellátásában is lehetőséget adott a tapasztalatszerezésre. 2018-ban szereztem meg általános sebészeti szakvizsgámat.

Szakképzésem során kezdtem intenzíven foglalkozni az emlősebészettel. A témával kapcsolatos tudásomat hazai és nemzetközi konferenciákon mélyítettem el. A szakterület mélyebb megismerésére, az emlődaganatok korszerű műtéti eljárásainak elsajátítására az ország vezető emlősebészeti centrumaiban – a Semmelweis Egyetem I. Számú Sebészeti Klinikáján, a Szegedi Tudományegyetem Sebészeti Klinikáján és az Országos Onkológiai Intézet Emlő-Lágyrész Daganatsebészeti Osztályán – volt lehetőségem továbbképzések során. 2016 óta az emlőonkoteamben komplex kezelést és az legújabb protokolloknak megfelelő emlődaganat-ellátást biztosítunk betegeink számára.

Az általános sebészeti technikák közül a laparoszkópos műtéti eljárásokban széles körű tapasztalattal rendelkezem.

A mellrákkal kapcsolatos számtalan hazai és nemzetközi tudományos fórumon való részvétel mellett a 2019-ben Rotterdamban megrendezett European Society of Surgical Oncology 39. nemzetközi konferenciáján elfogadott posztert prezentáltam a terhességi emlőrákkal kapcsolatban.

2016-tól a Mellrákfórum civil szervezet tagjaként igyekszem felhívni a figyelmet a mellrákszűrés fontosságára; különböző civil rendezvényeken ismertetjük a mellrák tüneteit, amelyekre figyelni szükséges. Ezenkívül segítséget nyújtunk a betegség feldolgozásában és kezelésében az emlőrákkal küzdő betegeknek.

2020 óta állami ellátó helyeken és magánpraxisban is dolgozom. 2021. februártól tartok sebészeti szakrendelést a Budaörsi Egészségügyi Központban, ami az akut sebészeti kórképek ellátását és a tervezhető sebészeti beavatkozásokat egyaránt magába foglalja.