Dr. Zelenák Gergő

ortopéd traumatológus, sportorvos
 

2008-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd 2014-ben ortopédia-traumatológia szakvizsgát, 2017-ben sportorvostan szakvizsgát szereztem.

2008-ban a Honvédkórház Ortopédiai Osztályán nagyízületi (csípő- és térd-) protézisek beültetésével és azok revízióival foglalkoztam. 2014-től két éven át az Országos Gerincgyógyászati Központban dolgoztam, ahol gerincbetegek műtéti és konzervatív kezelését végeztem. Ezt követően 2016-ban visszatértem a Honvédkórház Ortopédiai Osztályára, ahol a nagyízületi műtétek mellett egynapos ortopéd sebészeti műtéteket – térdízületi artroszkópia, kisebb kézműtétek, előlábműtétek: bütyök, kalapácsujj, boltozatsüllyedésből adódó deformitások műtéti korrekciója – végeztem nagy számban.

2018 novemberétől dolgozom a Budaörsi Egészségügyi Központban, ahol egynapos ortopéd sebészeti műtéteket végzek: artroszkópos térdízületi beavatkozásokat, előláb-deformitások műtéti korrekcióját, kis ortopédiai beavatkozásokat. 2019-ben kezdtem meg az intézményben a vállbetegségek konzervatív és műtéti terápiájának elsajátítását Dr. Gulyás Károly vállspecialista irányításával.

Szakrendelésemen az általános ortopédiai betegségekkel jelentkezőket fogadom; ide tartoznak a gerinc, valamint az alsó és felső végtag betegségei, különösen a térdízületi betegségek, az előláb-deformitások és a vállízületi betegségek – továbbá a gyermekortopédiai betegségek és a szűrővizsgálatok ellátása.