Rólunk

A Budaörsi Egészségügyi Központ komplex egészségügyi ellátást nyújt – az alaptól, a járóbetegen át az egy napos és plasztikai sebészeti ellátásig.
Az alapellátás, – háziorvosi, (felnőtt és gyermek) fogászati, védőnői, iskola egészségügyi, 24 órás ügyeleti ellátás – a budaörsi lakosok részére Intézetünkben egy helyen elérhető.
Járóbeteg szakellátásuk 31 féle szakrendeléssel áll a betegek rendelkezésére. A szakrendeléseket az ország minden részéből igénybe vehetik biztosítási (TAJ) kártyájukkal, illetve külföldiek és biztosítási kártyával nem rendelkezők térítés ellenében.

Az Egészségügyi Központ küldetése

  • A hozzánk forduló betegek magas szintű ellátása, betegségük és betegségük okának felismerése, gondozása valamint a területünkön élő emberek egészségi állapotának javítása.
  • Minden körülmények között törekszünk az optimális betegellátásra, a hozzáférhető, színvonalas segítségnyújtásra.
  • Törekszünk az orvos szakmai munka minőségének állandó javítására,magasan kvalifikált, elhivatott személyek alkalmazására, akik gondoskodnak egy olyan környezet megteremtéséről, amely biztosítja az egyén biztonságát, méltóságát valamint a titoktartást.
  • Figyelemmel kísérjük a demográfia, a járványos és egyéb betegségek alakulását, a területen élő lakosság életmódját.
  • Szorosan együttműködünk a háziorvosokkal, kapcsolatot tartunk az ÁNTSZ szervezetével.
  • Minden tevékenységünk alapelve az emberi méltóság, és a személyiségi jogok feltétlen tiszteletben tartása.
  • Folyamatos vizsgálatokkal mérjük a betegek elégedettségét és ezek értékelése alapján javítjuk ellátásunk színvonalát.

Feladatunk

Elnyerni és megtartani a hozzánk forduló betegek bizalmát, színvonalas munkánkkal hozzájárulni egészségük megőrzéséhez, betegségük esetén gyógyulásukat segíteni. Munkatársaink folyamatos képzését és tudományos törekvéseit támogatjuk.
További információkért kattintson az alábbi linkekre:
Szakrendelések
Orvosok
Rendelési idők