SajtóanyagokA szemészeti műtétek pontosságát növelő berendezést helyeztek üzembe a Budaörsi Egészségügyi Központban. Az új generációs eszköz segítségével a szürkehályog-műtétek során a látás visszaadása mellett az optikai rehabilitáció is tökéletesebbé válhat: a beavatkozást követően a szemüveg nélküli olvasás sem álom csupán.

Letölthető részletes információ

Körzeti gyermekortopédiai központ lett a Budaörsi Egészségügyi Központ. A feladat ellátása érdekében az egészségház ortopédiai osztályán a keddi napot teljes egészében a gyermekeknek szentelik, hiszen a környező települések összes gyerekének kötelező ortopédiai vizsgálatait itt kell elvégezni.

Letölthető részletes információ

Új, a cukorbetegek életét megkönnyítő elektronikus eszközt szerzett be a Budaörsi Egészségügyi Központ. A viselhető mérőműszer segítségével az orvosok akár egy héten át is követhetik a páciensek vércukorszintjét, így pontosabb képet kaphatnak vércukorszint változásairól, ami megkönnyíti a gyógyszerek pontos adagolását, a helyes életvitel kialakítását, végső soron javítja a betegek életminőségét.

Letölthető részletes információ

A Jump Kft. a Budaörsi Egészségügyi Központ ideiglenes üzemeltetőjeként részt veszt a Budaörs városa által kezdeményezett közbeszerzési eljárásban.

Letölthető részletes információ

Vadonatúj, a világ egyik vezető gyártója által készített kardiológiai ultrahangkészüléket állított üzembe a Budaörsi Egészségügyi Központ. A berendezés szoftvere többet tud, mint amennyire egy kardiológiai szakrendelőben általában szükség van, így feleslegessé teszi a páciens továbbküldését néhány olyan esetben, amelyben az orvosok korábban a gyengébb minőségű berendezés miatt bizonytalanok voltak.

Letölthető részletes információ