3x3 MŰTÉT INGYEN

Most 3 hónapig 3×3 akciós beavatkozás!

3x3 műtét ingyen

Magyarország első multidiszciplináris egynapos sebészete a Budaörsi Egészségügyi Központban működik 2004 óta. A centrumban általános sebészeti, ortopédiai, kézsebészeti, érsebészeti, szemészeti, nőgyógyászati, plasztikai sebészeti, fül-orr-gégészeti és urológiai műtéteket végez a felkészült orvosi és szakápolói team, kiemelkedően jó betegbiztonsági és gyógyulási mutatókkal.
Most 3 hónapig 3×3 akciós beavatkozás!


Ha ortopédiai vagy gasztroenterológiai–proktológiai panaszával 2019. április 1-je és augusztus 30-a között jelentkezik életminőség-javító műtéteinkre, egyike lehet annak a kilenc páciensnek, akin a beavatkozást térítésmentesen végezzük el.


Jelentkezem az akciós műtétre
(kötelezettség nélkül)HÁROM gasztroenterológiai–proktológiai műtét INGYEN!

Dr. Gamal Eldin Mohamed

HÁROM vállműtét INGYEN!

Dr. Gulyás Károly

Dr. Gulyás Károly

Végzett beavatkozások:
  • artroszkópos (tükrözéses) műtétek

további információk

HÁROM csípő- vagy térdműtét INGYEN!


Végzett beavatkozások:
  • artroszkópos (tükrözéses) műtétek
  • nyílt feltárásos műtétek, pl. minimálinvazív csípőbeültetés

további információk


Jelentkezem az akciós műtétre
(kötelezettség nélkül)A jelentkezések benyújtási időszaka 2019. április 1. – agusztus 30. Az igények összesítését és a szükséges vizsgálatok elvégzését követően a promóciós műtéti beavatkozások kedvezményezettjeit szakmai bizottság választja ki. A kiválasztás fő szempontja a páciens egészségi állapota, műtétre való alkalmassága és a műtéttől remélhető életminőség-javulás.Jelentkezem az akciós műtétre
(kötelezettség nélkül)