Ne elégedjen meg a középszerűvel, válasszon vállspecialistákat, válasszon minket!

Vállműtétek

Középszerű megoldások nem érdekesek sem betegeink számára, sem számunkra! Nagy hangsúlyt fektetünk a betegek biztonságérzetére, a kiszámítható jó minőségű ellátásra. Szeretünk a legjobb eszközökkel dolgozni, betegeink választhatnak az elismert gyártók legújabb, csúcsminőségű implantátumai közül.

A Budaörsi Egészségügyi Központ vállsebész csapata felkészült arra, hogy szakmailag és emberileg a legmagasabb minőséget nyújtva megoldja Önnek azt a problémáját, amely a legfájóbb mindannyiunk életében: nem kell együtt élni a fájdalommal! Ha problémája van a vállával, sportsérülése van, vagy csak a hétköznapokon a mozgásban akadályozza, jöjjön el hozzánk és segítünk Önnek! Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a vállproblémák megoldásában.

Figyelem! Nem minden sérülés vagy fájdalom jár együtt műtéttel! Tegye félre félelmeit, és jöjjön el egy állapotfelmérő vizsgálatra. Számos kórkép gyógyítható konzervatív kezeléssel, műtét nélkül.

Amennyiben mégis arra van szüksége hogy egy műtéti beavatkozással oldódjon meg a problémája, a legjobb helyen jár!

A Budaörsi Egészségügyi Központ a legnagyobb műtéti számmal rendelkező egynapos sebészeti centrum ma Magyrországon. Orvosaink specialisták, akik a legmodernebb eszközökkel, a legújabb technológiát képviselő implantátumokat használva dolgoznak.

Fontos! A műtéteket legtöbbször NEAK (OEP) finanszírozás mellett végezzük, de igény esetén magánműtéteket is végzünk.

Fontos! A műtét után nem hagyjuk magára, hiszen a beavatkozás utáni rehabilitációt is biztosítjuk az Ön számára. Ez nagyon fontos lépés annak érdekében, hogy Ön minél előbb visszatérhessen a fájdalom nélküli élethez!

Ha jelenleg fájdalommal él, ne habozzon jelentkezni.