Intézményünk ortopédiai fekvőbetegosztályán és egynapos sebészeti részlegén dr. Majzik Ernő irányításával felkészült szakorvosi gárda, összeszokott műtéti teamek, világszínvonalú eszközpark és szállodai körülmények várják a gyógyulást kereső betegeket rövid várakozással. Az egynapos beavatkozások meghatározott köre NEAK-finanszírozással is elérhető.

Egynapos sebészeti részlegünk 2004-ben nyitott meg prof. dr. Gamal Eldin Mohamed orvosigazgató, a Multidiszciplináris Egynapos Sebészeti Társaság alapító tagja kezdeményezésére. Magyarország első sokszakmás nappali sebészeteként ezzel a világ vezető sebészeti műhelyeinek szakmai közösségéhez csatlakozhattunk, és úttörő szerepet töltöttünk be abban, hogy a hazai sebészeti ellátásban a többnapos kórházi bent fekvéssel járó nagyműtétekről a hangsúly átkerüljön a biztonságos, gyors rehabilitációt lehetővé tevő minimálinvazív nappali beavatkozásokra. Jelenleg évi 2000–2500 egynapos műtéti beavatkozást végzünk, ezek között megtalálhatók az általános sebészeti, az ortopédiai, a kézsebészeti, az érsebészeti műtétek, a nőgyógyászati kisműtétek és laparoszkópos beavatkozások, valamint az urológiai, proktológiai és fül-orr-gégészeti műtétek.

2020 elején az intézmény orvosigazgatói pozícióját és a sebészeti részleg irányítását dr. Majzik Ernő ortopéd traumatológus vette át, aki az ortopédiai-protetikai profil erősítését túzte ki célul. Intézményünk hamarosan csatlakozott a TritonLife-csoporthoz: a dinamikusan fejlődő magánegészségügyi holding stabil szakmai hátteret és további fejlődési lehetőségeket biztosít sebészeti centrumunk számára.

dr. Majzik Ernő

2021 őszén adtuk át a Budaörsi Egészségügyi Központ felújított műtőszintjét. A korábbi kettő helyett ekkortól fogva három műtőben folynak az operációk. A harmadik egység már nemcsak nappali műtétek, hanem nagyobb beavatkozások végrehajtására is alkalmas. A kétágyas kórtermekhez saját zuhanyozók tartoznak, az ellátó személyzet kényelmes orvosi szobából, tágas nővérszobából dolgozik. A fejlesztések eredményeként 2022. március 21-én 15 ágyas ortopédiai fekvőbetegosztály üzemeltetésére kaptunk engedélyt a Nemzeti Népegészségügyi Központtól. Az intézményben immár fekvőbeteg-ellátásban végezhető II. progresszivitású szintű ortopédiai műtétek is zajlanak, ami a gyakorlatban térd- és csípőprotézisek beültetését jelenti.

Bővebben:

 


Érdeklődik? Többet akar tudni? Írjon e-mailt, hívjon bennünket  – visszahívjuk!

Budaörsi Egészségügyi Központ
2040 Budaörs, Kossuth Lajos u. 9.
info@budaorsisebeszet.hu
+36 70 668 0591 (Horváth Mercédesz)